Heerlijke oliebollen van de zeeverkenners

QR-code om je oliebollen te bestellen

Koop 10 lekkere oliebollen voor € 8,- Als u ze nu bestelt, ontvangt u ze op 30 december vers aan huis. Twee of drie zakjes mag ook. Ze zijn erg lekker. Klik hier of scan de QR-code om je oliebollen te bestellen.

Voor meer informatie over de oliebollenactie klik hier of neem contact op met Valentijn van Leersum, 06- 199 19 060

Let op: Bezorgen van de actie geldt alleen voor adressen in de gemeente Deventer en u kunt tot 20 december 2022 a.s. uw bestelling plaatsen!

Bent u 30 december 2022 aan het werk? Bestel dan nu verrukkelijke oliebollen om uit te delen. Vul uw werkadres in en wij komen ze bezorgen.

Ledenacties

Begin maart 2023 moet ons clubhuis, het drijvende ponton, weg uit de Gashaven van Deventer. Helaas wordt deze vertrouwde plek te duur in onderhoud. Met z’n allen werken er hard aan om ervoor te zorgen dat er een nieuw ponton komt: een nieuwe thuisplek voor de zeeverkenners. In onderstaande impressie zie je waar we naartoe werken.

Voor de fondsenwerving voor het nieuwe ponton organiseren we ledenacties, zoals deze oliebollenverkoop. In de loop van de tijd (1 tot 2 jaar) willen we met dit soort ledenacties in het totaal € 10.000,- ophalen. We gaan voor een mix in de fondsenwerving: subsidies (30.000), Club van 100+ (100.000), verkoop oud ponton (10.000) en ledenacties (10.000)

In de komende tijd zullen er dus meerdere ledenacties zoals deze oliebollenverkoop volgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.