De club van 100+

Onze club is uitgebreid met een “club van 100+΅. Iedereen die onze club een warm hart toedraagt en doneert wordt lid van die club. Jaarlijks zullen we voor deze vriendenclub iets leuks organiseren. We proberen oud leden, maar ook ouders en grootouders en vrienden/ bedrijven warm te maken voor onze club van 100+.

Word ook 100+ lid!   

Arjen Ettes was in de tachtiger jaren lid van de zeeverkenners. Op de vraag of hij weer lid wilde worden was hij gelijk enthousiast. “Martijn, we hebben toch mooie dingen met elkaar beleefd, en dat gun je de kids van nu toch ook?” reageerde hij op mijn vraag om weer bij de club te komen. In de jaren tachtig waren Arjen en ik kader in de BEVER. De beste en snelste boot ever. We zeilden alsof ons leven ervan afhing. “En op kamp kreeg er wel eens iemand een koekenpan naar zijn hoofd, maar kijk eens wat we van geleerd hebben en welke vriendschappen we eraan over hebben gehouden”. 

Stuur een mailtje aan zeeverkennersclubvan100@gmail.com en we nemen contact op.

Als je nog een belastingaftrekpost wil vinden, is schenken aan een goed doel dé manier.

Dit kan ook nog gespreid worden over een periode van vijf jaar. Het belteam dat oud leden benadert wordt bovendien uitgebreid met (je raad het al) nog meer oud leden! We geven een online training zodat deze oud leden ervaren call center medewerkers worden met maar één doel: uitbreiden van de club van 100+ zodat er genoeg middelen zijn om het nieuwe Ponton te realiseren. Maar ook ouders kunnen ouders bellen en ook opa’s en oma´s zijn van harte welkom voor de persoonlijke fondsen benadering.  

Roel Berkhout gaf aan naast zijn werk ook Bier Sommelier te zijn! Hij biedt aan om bij gelegenheid de 18+ leden wat meer te vertellen over een lekker biertje en kwam met het idee om een zeeverkennersbiertje te brouwen. Een uitnodiging die we graag oppakken om zo weer wat in te zamelen voor de club!