Dagboek 1 Zomerkamp Dolfijnen

Lief online dagboek,

Vandaag begon onze dag om 10 uur in de Gashaven. Hier hebben we lekker koffie geleut. En dan zal je denken wat een heerlijk begin van de dag, maar NEE! We waren amper onderweg en het ging mis. De VP, de motorboot van de Wilde Vaart groep begaf het al bij de Wellekade. Dit was een zeer treurig en spijtig voorval, want zo zouden we nooit in Friesland arriveren. Dus we hebben de VP teruggebracht. Daarna kon onze dag echt beginnen en dus voeren we 2 uurtjes later dan gepland toch Deventer uit.

Verder ging onze dag ontzettend soepel, we waren rond 17:00uur de sluis in Zwolle door en liggen nu heerlijk aan de kade in Hasselt. We hebben heerlijk gegeten en gaan nu lekker nagenieten in de avondzon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.