Bouw mee

Het ponton, onze uitvalsbasis

De zeeverkenners hebben al meer dan 40 jaar een vaste plek aan de IJssel: een unieke ruige stek in de Gashaven. Daar liggen het Ponton, de Clasina en de zeilvletten. Daar komen we samen, hebben we onze opkomsten en onderhouden we onze vloot. Het is een machtig mooie uitvalsbasis. 

Staal roest, de liefde voor de club niet

De oude accommodatie, het Ponton, is ‘op’ en moet worden vervangen. Daarom gaan we een nieuwe drijvende accommodatie ontwikkelen. Samen met iedereen die de zeeverkenners een warm hart toedraagt: oud-leden, leden, ouders en vrienden. Vrijwillig werken architecten, constructeurs, fondswervers en communicatiespecialisten mee aan de realisatie van dit project. Doe je ook mee? Word nu lid van De club van 100+.

Meld je aan voor de club van 100+

We werven actief nieuwe leden voor een club van 100+. Een club “vrienden van de zeeverkenners” die helpt de nieuwe accommodatie te realiseren, geld geeft of inzamelt maar die vooral bijdraagt aan de toekomst van de zeeverkenners Deventer. Bijvoorbeeld omdat je ooit zelf zeeverkenner was, er één had willen zijn of omdat je gewoon de club een warm hart toedraagt. Zodat we met 100+leden meer dan 100.000 euro ophalen voor onze nieuwe accommodatie.

Leden-voor-leden-actie

We roepen oud-leden, ouders van zeeverkenners en andere liefhebbers op die ons een warm hart toedragen, om contact met ons op te nemen als je een financiële of actieve bijdrage wilt doen of een goed idee wil delen. Stuur dan een e-mail met je naam en telefoonnummer naar zeeverkennersclubvan100@gmail.com en we nemen contact met je op.  

De Werkgroep
De Werkgroep Communicatie en Fondsenwerving die bezig is met het project Bouw Mee van het nieuwe clubhuis, 2022

De ponton thermometer 

Buiten is het koud en guur, maar de fondsen thermometer stijgt! Onze doel en de stand (Onder voorbehoud van bouwkosten stijging …)  zijn als volgt:  

Wil je dat de thermometer stijgt? Trek je jas aan en ga oliebollen verkopen, vraag opa en oma om lid te worden van onze vriendenclub van 100+ en neem contact op met zeeverkennersclubvan100@gmail.com  

De ontwerpschetsen voor het nieuwe ponton

Voor meer informatie bezoek ons op facebook en vind ons op instagram.