Bouw mee

Het ponton, onze uitvalsbasis

De zeeverkenners hebben al meer dan 40 jaar een vaste plek aan de IJssel: een unieke ruige stek in de Gashaven. Daar liggen het Ponton, de Clasina en de zeilvletten. Daar komen we samen, hebben we onze opkomsten en onderhouden we onze vloot. Het is een machtig mooie uitvalsbasis. 

Staal roest, de liefde voor de club niet

De oude accommodatie, het Ponton, is ‘op’ en moet worden vervangen. Daarom gaan we een nieuwe drijvende accommodatie ontwikkelen. Samen met iedereen die de zeeverkenners een warm hart toedraagt: oud-leden, leden, ouders en vrienden. Vrijwillig werken architecten, constructeurs, fondswervers en communicatiespecialisten mee aan de realisatie van dit project. Doe je ook mee? Word nu lid van De club van 100+.

Help mee en meld je aan voor de club van 100+ 


We werven actief nieuwe leden voor een club van 100+. Een club “vrienden van de zeeverkenners” die helpt de nieuwe accommodatie te realiseren, geld geeft of inzamelt maar die vooral bijdraagt aan de toekomst van de zeeverkenners Deventer. Bijvoorbeeld omdat je ooit zelf zeeverkenner was, er één had willen zijn of omdat je gewoon de club een warm hart toedraagt. Zodat we met 100+leden meer dan 100.000 euro ophalen voor onze nieuwe accommodatie. Zo kunnen we de  en dat de club van 50 jaar de toekomst in kan naar de 100….. 

Leden-voor-leden-actie

Dit najaar bellen we met onze leden-voor-leden-actie zo veel mogelijk oud-leden met de vraag of ze lid willen worden van de club van 100+. Daarnaast roepen we ook ouders van zeeverkenners en andere liefhebbers die ons een warm hart toedragen, om contact met ons op te nemen als je een bijdrage wilt doen of . Om geld te geven of ons verder te helpen met een goed idee. Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar zeeverkennersclubvan100@gmail.com en we nemen contact met je op.  

De Werkgroep Communicatie en Fondsenwerving die bezig is met het project Bouw Mee van het nieuwe clubhuis, 2022

Voor meer informatie bezoek ons op facebook en of volg ons op instagram